Frieska Anastasia Laksani - Wikiwand
For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Frieska Anastasia Laksani.

Frieska Anastasia Laksani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Frieska Anastasia Laksani

Anggota Tahap Kapisan JKT48
Latar wuri

Frieska Anastasia Laksani (フリスカ.アナスタシア.ラクサニ Furisuka Anasutasia Rakusani?, lair 04 Maret 1996; umur 25 taun) utawa sing byasa diceluk Frieska iki anggota JKT48 kaping pisan sing kalebu Tim J JKT48. Frieska iki adhi saka Melody Nurramdhani Laksani sing uga padha dadi anggota kaping pisan JKT48 kalebu Tim J JKT48.

Profil

  • Jeneng jangkep: Frieska Anastasia Laksani
  • Jeneng Celukan: Frieska
  • Tanggal Lair: (1996-03-04) Maret 4, 1996 (umur 25)
  • Horoskop: Pisces
  • Dhuwur Awak: 158 cm
  • Golongan Darah: O
  • Tembung Pambuka (Tepang): (indonèsia) Halo~ "tenang dan easy going, aku Frieska"

Indonésia

  • Konser live pradebut kanggé program musik 100% Ampuh Global TV, Bekasi Square, 17 Dhésèmber 2011
  • Peluncuran video musik "Heavy Rotation", fx Center, Jakarta.[1]
  • Konser live debut untuk program musik Inbox SCTV, 26 Januari 2012
  • I-Pop SCTV (28 Januari 2012)
  • Penampilan bersama AKB48 di Dahsyat RCTI (25 Fèbruari 2012)
  • 100% Ampuh Global TV (29 Januari 2012 dan 10 Maret 2012)

Iklan télévisi

  • Pocari Sweat
  • Rakuten
  • Laurier
  • Yamaha
  • Mio-J
  • Iklan Kosmetik
  • Sharp

Meet & Greet

  • Meet & Greet JKT48, fx Center, Jakarta[2]
  • Meet & Greet JKT48, Best Denki Sharp, Jakarta
  • Meet & Greet JKT48, Login Store, Bandung

Majalah

  • Teen edisi 278
  • GADIS 8-17 Mèi 2012
  • HAI edisi 34, 20-27 Agustus 2012
  • The 1st Official Guide Book "LOVE JKT48" (14 September 2012)
  • HAI Senin, 24 Dhésèmber 2012

Jepang

Konsèr

  • Encore ing dina kapindho konsèr AKB48 Request Hour Setlist Best 100 2012 (20 Januari 2012, Tokyo Dome City Hall,), 12 anggota[3]

Diskografi

Single

  • "Heavy Rotation (versi Indonésia)" (ヘビーローテーション), video musik, 14 Januari 2012
  • "Aitakatta (Ingin Bertemu)" (会いたかった)
  • "Kimi no Koto ga Suki Dakara (Karena Kusuka Dirimu)" (君のことが好きだから)
  • "Ponytail to Chouchou" (ポニーテールとシュシュ)
  • "Baby! Baby! Baby!" (ベイビー! ベイビー! ベイビー!)

Rujukan

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dibukak ing 16 January 2012..
  2. JKT48 Berita Terbaru
  3. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dibukak ing 23 January 2012.

Pranala njaba

{{bottomLinkPreText}} {{bottomLinkText}}
Frieska Anastasia Laksani
Listen to this article