Rena Nozawa - Wikiwand
For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Rena Nozawa.

Rena Nozawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Rena Nozawa

Anggota Tahap Kapisan JKT48
Latar wuri

Rena Nozawa utawa sing biyasa diceluk Rena (Rena chan) iku salah sawijining anggota grup idol JKT48 tahap kapisan.

Biografi

Rena iku anggota tahap kapisan JKT48 lan uga kalebu Tim J. JKT48 iku grup saka Idol grup AKB48 saka jepang. Rena lair ing tanggal 6 mei 1998. Rena saiki lancar anggoné nganggo basa inggris, jepang lan prancis, saiki isih sinau basa indonesia ning Indonésia. Rena iki lair ning nagoya nanging saiki netep ing indonesia, bapa lan biyungé rena iku saka jepang, mula rena lancar anggoné basa jepang.

Indonésia

  • Konser live kanggo pradebut program musik 100% Ampuh Global TV, Bekasi Square, 17 Dhésèmber 2011
  • Pangetokan video musik "Heavy Rotation", fx Center, Jakarta.[1]
  • Konser live kanggo debut program musik Inbox SCTV, 26 Januari 2012
  • I-Pop SCTV (28 Januari 2012)
  • Penampilan kaliyan AKB48 di Dahsyat RCTI (25 Fèbruari 2012)
  • 100% Ampuh Global TV (29 Januari 2012; 10 Maret 2012; 1, 8 & 14 April 2012)

Iklan televisi

  • Pocari Sweat
  • Rakuten
  • Laurier
  • Yamaha
  • Mio-J
  • Iklan Kosmetik
  • Sharp

Meet & Greet

  • Meet & Greet JKT48, fx Center, Jakarta
  • Meet & Greet JKT48, Best Denki Sharp, Jakarta
  • Meet & Greet JKT48, Login Store, Bandung
  • Meet & Greet JKT48, Plaza Senayan, Jakarta

Majalah

  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 bersama JKT48
  • Majalah GADIS
  • OGB (Official Guide Book) JKT48

Jepang

Konser

  • AKB48 Kōhaku Taikō Uta Gassen (20 Dhésèmber 2011, Tokyo Dome City Hall), 16 anggota
  • Encore pada hari kedua konser AKB48 Request Hour Setlist Best 100 2012 (20 Januari 2012, Tokyo Dome City Hall,), 12 anggota[2]

Televisi

Majalah

Diskografi

KALIYAN JKT48

  • "Heavy Rotation (versi Indonésia)", video musik, 14 Januari 2012
  • "Heavy Rotation (Versi Indonésia)" (ヘビーローテーション)
  • "Aitakatta" (会いたかった)
  • "Kimi no Koto ga Suki Dakara" (君のことが好きだから / アンダーガールズ)
  • "Ponytail to Shushu" ポニーテールとシュシュ Ponītēru to Shushu"
  • "Baby! Baby! Baby! (ベイビー! ベイビー! ベイビー!)"

Pertunjukan Theater

  • Shonichi
  • Hissatsu Teleport
  • Gokigen na namena Mermaid
  • Futari Nori no Jitensha
  • Two Years Later
  • Inochi no Tsukaimichi
  • Kisushite Sonshichatta
  • Boku no Sakura

Unit Song

  • Tenshi no Shippo
  • Kagami no Naka no Jeanne D’Arc

Cathethan Sikil

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dibukak ing 16 January 2012..
  2. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dibukak ing 23 January 2012.

Pranala njaba

{{bottomLinkPreText}} {{bottomLinkText}}
Rena Nozawa
Listen to this article