Marshall, Texas

From Wikipedia, the free encyclopedia

Marshall është qytet dhe zyra qendrore e Qarkut Harrisonshtetin federalTeksasit. Marshall është qendra kryesore e kulturës dhe edukimit në Teksasin Lindor. Sipas regjistrimit të popullsisë më 2010, popullsia e Marshall ishte rreth 23,523.

Quick facts: Marshall, Texas, Popullsia,  • Gjit...
Marshall, Texas
Qytet
Kolazh me pamje nga Marshall
Popullsia
  Gjithsej23.523
{{{postal_code_type}}}
75670-75672
Faqja zyrtarewww.marshalltexas.net
Close

Marshall ishte qendra politike dhe prodhimit të Konfederatës gjatë Lufta Civile. Marshall referohet me nofka të ndryshme: "Kryeqyteti Kulturore e Teksasit Lindore",[1] "Porta e Teksasit", "Athina e Teksasit" dhe "Qyteti i Shtatë Flamujve".