For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Shefqet Avdush Emini.

Shefqet Avdush Emini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Artist Shefqet Avdush Emini
Artist Shefqet Avdush Emini

Shefqet Avdush Emini, është një piktorë shqiptarë i njohur ndërkombëtarisht. Ai është një artist i arsimuar akademik që ka zhvilluar stilin e tij, i cili e bëri atë të famshëm. Lista e ekspozitave të veprave të tij artistike në muze dhe galeri të artit në mbarë botën është e gjatë. Shpeshherë ai merr pjesë me simpoziume të artit ku artistët vendorë dhe ndërkombëtarë mblidhen për të krijuar art dhe për t'u frymëzuar. Shefqeti gjithashtu merr pjesë si mësues pikture i klasave master në Akademinë Filarskane, një akademi private në Holandë, e themeluar nga artisti Marian Filarski.[1]

Burimet

1. https://www.shefqet.com//#.X4_64NUzaUk

2. https://sites.google.com/site/davidovcartist/home

3. https://shefqetemini.blogspot.com/

  1. ^ https://www.absolutearts.com/portfolios/s/shefqetaemini/about_artist_shefqet_avdush_emini.html
{{bottomLinkPreText}} {{bottomLinkText}}
Shefqet Avdush Emini
Listen to this article

This browser is not supported by Wikiwand :(
Wikiwand requires a browser with modern capabilities in order to provide you with the best reading experience.
Please download and use one of the following browsers:

This article was just edited, click to reload
This article has been deleted on Wikipedia (Why?)

Back to homepage

Please click Add in the dialog above
Please click Allow in the top-left corner,
then click Install Now in the dialog
Please click Open in the download dialog,
then click Install
Please click the "Downloads" icon in the Safari toolbar, open the first download in the list,
then click Install
{{::$root.activation.text}}

Install Wikiwand

Install on Chrome Install on Firefox
Don't forget to rate us

Tell your friends about Wikiwand!

Gmail Facebook Twitter Link

Enjoying Wikiwand?

Tell your friends and spread the love:
Share on Gmail Share on Facebook Share on Twitter Share on Buffer

Our magic isn't perfect

You can help our automatic cover photo selection by reporting an unsuitable photo.

This photo is visually disturbing This photo is not a good choice

Thank you for helping!


Your input will affect cover photo selection, along with input from other users.